SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)
SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ) Tisztelt Elnök Úr! Azt szeretném jelezni, hogy az államtitkár úr úgy foglalt állást, hogy itt technikai akadálya lenne a Solt Ottilia – Havas Gábor-féle javaslatnak a törvénybe iktatására. A magam részéről úgy érzem, tekintve, hogy elég sokat dolgoztam ezen a két szakaszon, hogy ennek semmiféle technikai akadálya nincsen, minden további nélkül ez beépíthető, hiszen a törvénynek a 4. szakaszából ez értelemszerűen következik. Tehát ez vonatkozik valamennyi szervezetre, itt nem kell felsorolni azt a bizonyos nyolc szervezetet, ez valamennyi szervezet ilyen bevételére vonatkozna, amely azután az államot illetné az általános szabályok szerint. De ha mi úgy döntünk, hogy a Társadalombiztosítási Alapot illesse a Solt Ottilia – Havas-féle javaslat szerint, akkor azt illeti.
Nekem az lenne a kérésem, hogy az illetékesség miatt szíveskedjék Surján miniszter urat is egyébként ebben a kérdésben megnyilatkoztatni. Köszönöm. (Taps.)
 

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit