HORVÁTH JÓZSEF jegyző:

Full text search

HORVÁTH JÓZSEF jegyző:
HORVÁTH JÓZSEF jegyző: Tisztelt Országgyűlés! Interpellációt nyújtottak be:
Dr. Iván Géza (FKgP) a Diósgyőri Gépgyár igazgatójának újjáválasztása, valamint a gyár egyes kérdéseinek tárgyában – az ipari miniszterhez; Vargáné Piros Ildikó (független képviselő) a kedvezőtlen adottságú mezőgazdasági üzemek támogatásának megvonása tárgyában – a földművelésügyi miniszterhez; dr. Füzessy Tibor (KDNP) az iskolai hitoktatás tárgyában – a művelődési és közoktatási miniszterhez; Hága Antónia és Novák Rudolf (a Szabad Demokraták Szövetsége képviselője) a polgári védelmi feladatok ellátása tárgyában – a belügyminiszterhez és a honvédelmi miniszterhez; Dr. Pelcsinszki Boleszláv (Szabad Demokraták Szövetsége) a mezőgazdasági termelői hitelellátás tárgyában a földművelésügyi miniszterhez és a pénzügyminiszterhez; Vass István (Szabad Demokraták Szövetsége) a miniszterelnöknek René Felbert2 svájci külügyminiszterrel folytatott megbeszélése során a szabad szakszervezeti szerveződés esélyegyenlőségének a kormányzat általi segítéséről, a demokratikus szakszervezeti mozgalom kialakításáról, helyzetéről tett kijelentés tárgyában – a miniszterelnökhöz.
Kérdést nyújtottak be: dr. Szilassy Géza (Magyar Demokrata Fórum) az elmaradott települések távközlési rendszerének fejlesztése tárgyában – a közlekedési és hírközlési miniszterhez; Kádár Péter (Szabad Demokraták Szövetsége) az új határátkelőhelyek megnyitása tárgyában – a miniszterelnök-höz. dr. Perjés Gábor (Magyar Demokrata Fórum) a 13/1990. számú minisztertanácsi rendelet módosítása tárgyában – a népjóléti miniszterhez; dr. Csépe Béla (Kereszténydemokrata Néppárt) az adóvizsgálatok jogorvoslata tárgyában – az igazságügy-miniszterhez; Wachsler Tamás (Fiatal Demokraták Szövetsége) "A trianoni emlékmű újjáépítéséért" alapítvány tárgyában – a honvédelmi miniszterhez; dr. Molnár Péter (Fiatal Demokraták Szövetsége) a Magyar Nemzet privatizációja tárgyában – a miniszterelnökhöz és Bossányi Katalin (Magyar Szocialista Párt) a Magyar Nemzet 1990. augusztus 27-i számában megjelent Nyílt levél tárgyában – a külügyminiszterhez.
Köszönöm.
 

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit