ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Javaslatot teszek a mai és a holnapi ülésnap tárgyalási menetére. Indítványozom, hogy az Országgyűlés az alábbi sorrendben tárgyaljon előterjesztéseket:
Folytatjuk az Alkotmány módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitáját.
Zárójelben jegyzem meg, hogy a vita folyamán egy indiai parlamenti delegációt és feltehetően még egy további vendéget lesz módunkban köszönteni.
Ezt követően megtárgyaljuk a mentelmi és összeférhetetlenségi bizottságnak Speidl Zoltán mentelmi ügyével kapcsolatos határozati javaslatát.
Szükségessé vált egy jegyzőnek a megválasztása. Mindennek az indokairól kellő időben tájékoztatást fognak kapni. A választást úgy próbáljuk időzíteni, hogy ezzel minél kevesebb felesleges időt használjunk fel.
Utána döntés következik képviselői önálló indítványok napirendre tűzéséről, illetve két előterjesztés sűrgős tárgyalásáról.
A bizottsági tagsággal kapcsolatos országgyűlési határozati javaslat megtárgyalására kell hogy időt kerítsünk. Választanunk kell – lemondás okából megüresedett helyekre – bizottsági tagokat.
Nekilátunk a közkegyelemről szóló törvényjavaslat megtárgyalásának, és időt biztosítunk – mégpedig már most jelzem, kedden ebészünet után – interpellációk és kérdések elmondásának.
Végül időt kell biztosítanunk egyes bejelentéseknek.
Határozathozatal

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit