SCHAMSCHULA GYÖRGY, DR. (MDF)

Full text search

SCHAMSCHULA GYÖRGY, DR. (MDF)
SCHAMSCHULA GYÖRGY, DR. (MDF) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Belügyminiszter Úr! Választókerületemben, Budapest V. kerületében a lakosok méltán aggódnak, és fel vannak háborodva a tanács és az általa felügyelt Ingatlankezelő Vállalatnál folyó privatizációs kísérletek miatt. Jelenleg több belvárosi épület különböző vállalkozásba adásáról van szó, amelyeknek az indokoltsága nem minden esetben kimutatható, amelyeknél úgy érzi a lakosság, hogy a kollektív vagyon megkárosításának esete foroghat fenn, tehát mindenképpen szükséges és indokolt volna valamiképpen ezeket a folyamatokat megfelelő mederbe terelni.
Az a kérdésem a belügyminiszter úrhoz, hogy mit kíván tenni, illetve az általa vezetett minisztérium mit óhajt cselekedni az ellenőrizetlen tanácsi és ingatlankezelő vállalatoknál folyó privatizáció megakadályozására, ha ez lesz, társadalmi ellenőrzés alá vonására, vagy esetleg a már eltulajdonított nemzeti vagyon visszaszerzése érdekében. Köszönöm szépen. (Taps a jobboldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit