NAGY ATTILA:

Full text search

NAGY ATTILA:
NAGY ATTILA: Elnézést kérek, én tulajdonképpen nem a szólástól vagyok zavarban, hanem a szituációtól. Én tegnap úgy éreztem, és akár akarjuk, akár nem, így van, a tegnapi nappal Magyarországon történelem kezdődött. És rögtön a Parlament második napján, óriási felelősséggel a hátunkon elkezdem magamat egy 50-es évekbe illő "ötletnapon" érezni. Én azt hiszem, hogy olyan történelmi felelősség nehezedik ránk, amint azt két előttem szóló képviselőtársam is hangsúlyozta, hogy a lényegre kéne koncentrálnunk és nem olyan formai kérdésekre, amelyekkel ugyan szép lehetőség mutatkozik arra, hogy egymásnak bemutatkozzunk, de a kötelességeink közül nem végzünk el semmit.
Úgy érzem, tökéletesen mindegy, hogy az egyes munkacsoportoknak mi a nevük, a lényeget az fogja eldönteni, hogy ezek milyen felelősséget vállalnak föl és milyen színvonalon fogják ezt teljesíteni.
Én is javaslom ennek a vitának a lezárását, és tisztelettel kérem képviselőtársaimat, hogy maguk vessék mérlegre azt, hogy mihez érdemes hozzászólni, és miből érdemes vitát indítani, és miből nem. Köszönöm. (Taps)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit