ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm. Kérem szépen! Még visszatérek Gerbovits Jenő bejelentésére. Azt hittem, hogy csak két bejelentés lesz, de itt további jelentkezők vannak.
Gerbovits Jenő képviselőtársunk bejelentésével kapcsolatos témát kiadom vizsgálatra a gazdasági bizottságnak. Roszík Gábor bejelentését pedig egy hosszú nevű bizottságnak: emberi jogi kisebbségi és vallásügyi bizottságnak vizsgálatra, de ezzel kapcsolatban emlékeztetnék arra, hogy bocsánat, bocsánat, kulturális, oktatási és tudományos stb. bizottságnak, igen, tudniillik azért volt ez a kis félreértés, mert a szünetben beszélgettünk Roszík Gábor képviselő úrral, és neki van egy másik témája is.
Szeretném megjegyezni, hogy akkoriban az Országgyűlés nem értett egyet ezzel a javaslattal, és úgy foglalt állást, hogy az Országgyűlés adja ki a kormánynak feladatként az ügy kezelését. Ezek után azonban most újabb bejelentés történt, ezért tehát kiadom ezt az illetékes bizottságnak.
A monitor szerint bejelentést kíván még tenni Juhász Péter képviselőtársunk, Kereszténydemokrata Néppárt. Átadom a szót.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit