FODOR GÁBOR, DR. az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság elnöke:

Full text search

FODOR GÁBOR, DR. az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság elnöke:
FODOR GÁBOR, DR. az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság elnöke: Köszönöm, Elnök úr. Tisztelt Ház! Kedves Képviselőtársaim! Az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi bizottság megtárgyalta a hozzá benyújtott módosító indítványokat, és írásbeli jelentést készítettünk. Én ennek a jelentésnek a részleteit nem kívánom most ismertetni, mert azt hiszem, nem lenne értelme a plénum előtt, hiszen képviselőtársaim vélhetően tisztában vannak ezekkel a kérdésekkel. Azt sem hiszem, hogy annak különösebb értelme lenne, hogy az előttem felszólaló bizottsági elnököknek a sorát folytatva, ugyanezek mellett a területek mellett én felsoroljam és elsoroljam, hogy mily nehéz helyzetben vannak Magyarországon az egyházak, a kisebbségek vagy éppen – mondjuk – idetartozóan a menekültkérdésnek a kezelése.
Mindössze arra szeretném felhívni a képviselőtársaimnak a figyelmét – akikről úgy gondolom, hogy tisztában vannak valóban ezekkel a nehéz, és minket sújtó körülményekkel –, hogy amikor ezekről a módosító indítványokról fognak szavazni, akkor mindenképpen józan belátásuk és lelkiismeretük szerint döntsenek, és vegyék figyelembe azt a fontos, nagyon fontos tényezőt, hogy Magyarország számára mit jelent a kisebbségeknek a helyzete, támogatása, és a menekültprobléma mily fontos és súlyos veszedelem előttünk. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit