TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)

Full text search

TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)
TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP) Igen tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Valóban két percen belül fogok maradni, hiszen én Kádár miniszter úrral ellentétben meg szeretném védeni Ungár Klára szakmai becsületét… (derültség) …, ugyanis ő kétségkívül tovább tart, mint Kádár miniszter úr vagy én – ezt, ha megengedi a miniszter úr, az Ön nevében is nyilatkozom –, mert mi még nem gondoljuk, hogy hármas duó létezik, mi megrekedtünk a duó tekintetében a kettőnél. Ungár Klára a duónál már háromról is tud. Ez az egyik megjegyzésem.
A másik megjegyzésem, ami azzal kapcsolatos, hogy "ő már akkor a lakásügyekben", amikor mi még semmit nem tettünk ezért. Kérem, én ezt nem akarom kétségbe vonni, hiszen Ungár Klárának a KISZ-ben már akkor kiváló lehetőségei voltak ebben az ügyben ténykedni, amikor nekünk, ellenzéki politikusoknak erre nem volt lehetőségünk. (Helytelenítő közbeszólások jobbról és balról.) Köszönöm szépen. (Derültség középen.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit