ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Szíveskedjenek elővenni a gazdasági bizottság 976-os és 1358-as számú, a költségvetési bizottság 1344-es számú, az alkotmányügyi bizottság 1341-es számú és a kulturális bizottság 1355-ös számú jelentéseit. A szavazás során az alkotmányügyi bizottság jelentésének pontjai szerint haladunk. A megfelelő helyeken kiegészítjük azokkal a pontokkal, amelyeket a jelentés nem tartalmaz.
Tehát az alkotmányügyi bizottság jelentésének első pontja tartalmazza a gazdasági bizottság és Pál László képviselő úr javaslatát a törvényjavaslat 1. §-ának elhagyására. Ennek lényege: a felsőfokú oktatás támogatása ne a KMŰFA, hanem a költségvetés feladatát képezze. A javaslatot a költségvetési és az alkotmányügyi bizottság támogatta, a kulturális bizottság nem támogatta. Kérdezem miniszter urat, egyetért-e a javaslattal.
Felszólaló: Dr. Mádl Ferenc tárca nélküli miniszter

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit