ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés, az államtitkári szavazatot is figyelembe véve, 263 "igen" szavazattal, 17 ellenszavazattal és 15 tartózkodással a javaslatot elfogadta.
A jelentés 2. pontjában szerepel Csépe Béla képviselő javaslata, de ezt visszavonta.
A 3. pontban Katona Kálmán, dr. Lotz Károly, Németh Béla, Pál László, Kósa Lajos és Juhász Péter képviselő urak javaslatai a törvényjavaslat 4. §-ának a törvény 10. § (2) bekezdésére vonatkozó részét javasolja módosítani, illetve a 10. § új (3) és (4) bekezdésével kívánják kiegészíteni a javaslatot. Felhívom figyelmüket, hogy az alkotmányügyi bizottság megjegyzésében szereplő szövegpontosítás lényeges lehet. Ez alatt található az új bekezdésekre vonatkozó normaszöveg, amelyről szavazni fogunk – tehát az alkotmányügyi bizottság megjegyzése akit érdekel, nézze meg. Ennek lényege, hogy az alap felhasználása pályázati rendszerben történjék, amit az Országgyűlés bizottságai figyelemmel kísérnek. A javaslatot valamennyi bizottság támogatta. Kérdezem miniszter urat, egyetért-e a javaslattal.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit