CSÉFALVAY GYULA (KDNP)

Full text search

CSÉFALVAY GYULA (KDNP)
CSÉFALVAY GYULA (KDNP) Elnök Úr! Csak egy percet! Ebben a költségvetésben fölfedeztem egy hibát! (Derültség, taps, főlef az elenzéki odalon.)
Arról van szó, hogy az önkormányzati törvény jóváhagyása során mi a köztársasági megbízottat is törvénybe iktattuk, és itt, ebben a költségvetésben nincs előirányozva összeg erre a célra! (Közbeszólások.) (Elnök: Köszönöm szépen.)
No, szeretnék ehhez még hozzáfűzni annyit, hogy tudtommal a hatósági felügyeletet az ügyészség látta el eddig, amit a köztársasági megbízottnak kellene ellátni. Tehát jövő évben szerintem nem kell beállítani köztásrasági megbízottat, ezt a pénzt meg lehetne takarítani, az ügyészség is el tudja ezt látni. (Közbeszólás balról: Helyes. Ez volt a mi javaslatunk.) Én még megtoldom azzal, hogy az ügyészség részére itt hatalmas összeget előirányoztak 1991. évre, 1782,7 millió forintot, míg az ez évi bázis 943,5 millió. Tehát meg is duplázták az ügyészségnek előirányzott összeget!
Szerintem ezt a pénzt meg lehetne takarítani akkor, ha nem fogunk mi köztársasági megbízottat kinevezni a jövő évben. Köszönöm a szíves türelmüket. (Nagy taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit