TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF)

Full text search

TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF)
TÖRÖK GÁBOR, DR. (MDF) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Tegnapelőtti felszólalásomban arról siránkoztam, hogy az idő szűke miatt nem volt mód a költségvetési tételek kibontására, és ennek politikai okait is bogozgattam. A gazdasági bizottság segítségével tételes bontást kaptunk a Légiforgalmi Repülőtéri Igazgatóság tervezett dologi kiadásairól, amit a felszólalásomat követően meg is kaptunk.
Tisztelt Ház! Szomorúan kell tájékoztatnom Önöket, hogy az ország legnagyobb, egyetlen polgári repülőtere, amely lakott területek közé ékelődik, egyetlen forintot sem óhajt zajvédelemre fordítani. Ennek okán személyemben – és erre kérem a képviselőtársakat is – támogatom Ráday Mihály 1320-as és 1321-es számú módosító indítványát, amelyben átcsoportosítást javasol a vízügytől a környezetvédelemhez. A vízügy most egy tárca alá tartozik az LRI-vel, tehát ha a tárcától pénzösszeg kerül elvonásra, ott mód van átcsoportosítására, az LRI dologi kiadásainak csökkentésére.
Kérem egyben a Környezetvédelmi és Településfejlesztési Minisztériumot, ha ezen pénzösszeg számára megszavazásra kerül, abból szíveskedjék a tűrhetetlen zajvédelmi problémák megoldására is fordítani.
Köszönöm szíves figyelmüket. (Gyér taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit