BALOGH GÁBOR jegyző:

Full text search

BALOGH GÁBOR jegyző:
BALOGH GÁBOR jegyző: Bejelentem, hogy megjelent a Romániai Magyar Demokrata Szövetség 1990 áprilisában Nagyváradon megtartott I. kongresszusának felszólalásait tartalmazó könyv. Aki példányt igényel e nagy fontosságú dokumentumokat tartalmazó kötetből, kérem, jelezze nekem ebben a szünetben. Az érdeklődő képviselőtársaimat várom a folyosón annál az asztalnál, ahol a jelenléti íveket szoktuk aláírni.
Amint az elnök úr mondta, az ügyrendi bizottság a főemelet 37-38-as számú tanácsteremben ülést tart. Kérjük a bizottság tagjait, továbbá a költségvetési bizottság elnökét, Kapitány Ferenc képviselő urat, a szociális bizottság elnökét és az alkotmányügyi bizottság elnökét, hogy jelenjenek meg.
Az ülés befejezését követően a szociális bizottság a főemelet 37-38-as számú tanácsteremben zárt ülést tart. Kérjük az érintetteket, szíveskedjenek az ülésen részt venni.
Még egy bejelentés, hogy az Interparlamentáris Unió magyar–baltikumi baráti tagozata a főemelet 14-ben a második szünetben folytatja a tegnap megkezdett megbeszélését.
(Szünet: 15.49 órától 17.13 óráig – Az elnöki széket dr. Szűrös Mátyás foglalja el. Jegyző: Bossányi Katalin és dr. Horváth József.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit