ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm minden képviselőtársamat, kedves vendégeinket, a rádióra és a képernyőre figyelő minden honfitársunkat. Rendkívüli ülésszakunk 8. ülésnapját megnyitom.
Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Glattfelder Béla és Szabó Lajos jegyzők lesznek segítségemre.
A mai ülésnapunkról előzetesen 39 képviselőtársunk jelentette be távolmaradását. Ha valamelyikük mégis meg tudott jelenni, kérem szíves jelzését gépe bekapcsolása végett. Pál László és Palotás János képviselőtársunk gépét kérem bekapcsolni.
Emlékeztetem önöket, hogy az országgyűlési képviselők száma jelenleg 384, így a határozatképességhez 193 képviselő jelenléte szükséges.
Tisztelt Országgyűlés! Jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, nyomják meg az "igen" gombot. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy a 4 jelentkező államtitkárral együtt a számba vett képviselők száma 197. Az ülés határozatképes.
Szalay Gábor gépe nem működik, már intézkedtünk.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit