BALOGH JÁNOS (SZDSZ):

Full text search

BALOGH JÁNOS (SZDSZ):
BALOGH JÁNOS (SZDSZ): Tisztelt Miniszter Úr! Bizonyára a Csorna környékiek érdeklődéssel hallgatták az Ön válaszát úgy, ahogy én tettem.
Néhány megjegyzést szeretnék tenni. Bizonyára Ön is ismeri – és utalt rá – azt bizonyos könyvet, amely a Magyar Távközlési Vállalat hároméves fejlesztési programját fogalmazza meg. Ennek ismeretében, áttanulmányozása után, és a közben az ICI amerikai telefontársaság által tett ajánlat – bizonyára ismeri miniszter úr is ezt az ajánlatot – mintegy két és félmilliárd forint értékben egy 20 ezres vonalkapacitással rendelkező központot ajánlana fel, illetve száz százalékig ezt ő saját kivitelezésében megcsinálná.
Én miniszter úr válaszát elfogadom. Ami engem aggaszt, ellentétben miniszter úr válaszával és ellentétben az ebben megfogalmazottakkal, nem értem a MATÁV-nak a viselkedését akkor, amikor az országban nagyon sok helyen 20 ezres igényeket tudna kielégíteni, referenciának felajánlja Indonéziát, és hát el nem ítélhető módon elég furcsán fogadják ezt az ajánlatot a MATÁV illetékesei.
Köszönöm miniszter úr válaszát, én elfogadom. Remélem, választópolgáraimat és Csorna környékének lakóit is megnyugtatta az Ön válasza. Köszönöm szépen. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit