ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Kérem a képviselő hölgyeket és urakat, foglalják el a helyüket.
Az elfogadott tárgysorozat szerint következne az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került önkormányzatok kiegészítő állami támogatásáról szóló törvényjavaslat kivételes és sürgős eljárásban történő tárgyalása és határozathozatala.
Figyelemmel azonban arra, hogy egyéb képviselőcsoporti elfoglaltságok miatt ma 19 óra 30 perckor az ülést be kell fejezni, ezért javaslom Önöknek, hogy a tárgysorozati sorrendet változtassuk meg, és az önkrományzati támogatásról szóló határozati javaslat helyett a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényjavaslat szavazásával, határozathozatalával kezdjük, mivel nem lenne szerencsés dolog, ha ezt a szavazási eljárást kellene félbeszakítani.
S ha utána marad időnk, elkezdhetjük az önkormányzatok kiegészítő támogatásáról szóló határozat vitáját és határozathozatalát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit