ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm államtitkár úr válaszát. Tisztelt Képviselőtársaim! Engedjék meg, hogy valamennyiünk nevében tisztelettel és szeretettel köszöntsem a vendégpáholyban helyet foglaló Keri Gjesztebi asszonyt, a Norvég Királyság igazságügyi és rendőrügyi miniszterét (Taps.) , valamint a kíséretében lévő delegációt. (Taps.) Kívánom, hogy az igazságügyi és rendészeti szervekkel folytatott tárgyalásai sikeresek és mindkét nép szempontjából eredményesek legyenek. Egyben azt is kívánom, hogy érezzék jól magukat hazánkban.
Képviselőtársaim! Még egy kérdés van vissza. Dr. Iván Géza független kisgazdapárti és Tóth Sándor kereszténydemokrata párti képviselő kérdést kívánnak feltenni "A miskolci bölcsészegyetem pénzügyi támogatása" tárgyában a művelődési és közoktatási miniszterhez. Dr. Iván Géza képviselőtársamat illeti a szó.
Kérdés: Dr. Iván Géza (FKgP) és Tóth Sándor (KDNP) – a művelődési és közoktatási miniszterhez – "A Miskolci Bölcsész Egyetem pénzügyi támogatása tárgyában"

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit