IVÁN GÉZA, DR. (FKgP)

Full text search

IVÁN GÉZA, DR. (FKgP)
IVÁN GÉZA, DR. (FKgP) …jobban gyorsítani már nem tudom – (derültség) …alapján elvállaljuk és kérjük, hogy a Parlament segítse határozatával befejezni a miskolcsi bölcsészegyesület törvényesítésének ügyét. (Közbeszólás: Éljen.)
Kérdezzük tehát (derültség) – az előző volt az a mellékmondat – hogy a minisztérium semmibe veszi-e az 1400 fiatalt oktató egyesületi és alapítványi egyetem hároméves múltját mint garanciát, és nem kell-e szélnek ereszteni majd a hallgatókat a következő tanévben.
A másik kérdés: Kérdezzük továbbá, miért szükséges a patinás marxista múlttal rendelkező miskolci Műszaki Egyetemhez kényszeríteni azt a hallgatói közönséget, mely a hagyományos magyar nevelési és oktatási elvek és keretek között látja biztosítottnak jövőjét, és nem olyan intézményben, mely a múltban az ország totalitárius politikai vezetése számára maradéktalanul küldött kádereket. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit