EKE KÁROLY, DR. (független)

Full text search

EKE KÁROLY, DR. (független)
EKE KÁROLY, DR. (független) Tisztelt Országgyűlés! Kedves Képviselőtársaim! Humanitárius okokból vállaltam közvetítést az éhségsztrájkolók és a Parlament elnöke között. Arra a megállapodásra sikerült jutni, ha a tisztelt Országgyűlés tudomásul veszi, hogy az éhségsztrájkban részt vevő 15 embertársunk személyre szóló meghallgatást nyer egy háromtagú képviselőcsoport előtt – amelyikben ők indítványozták, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt részéről Csépe Béla, Dénes János és az én személyem vegyen részt –, akkor azonnal, most rögtön abbahagyják az éhségsztrájkot. (Helyeslő közbeszólások.)
Kérem szépen, a tisztelt Országgyűlés tegye meg, hogy járuljon ehhez hozzá. A személyre szóló meghallgatások után elnök úrnak referálunk. Elnök úr is és az éhségsztrájkban részt vevők is valamenynyien elfogadták ezt a megoldást. Kérem, hogy a tisztelt Parlament járuljon hozzá. Köszönöm. (Közbeszólások: Hozzájárulunk. Szórványos taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit