ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Ezek után javaslatot teszek most kezdődő ülésünk tárgysorozatára.
1. A Magyar Köztársaság, valamint az Észt Köztársaság, a Lett Köztársaság és a Litván Köztársaság kapcsolatairól szóló országgyűlési határozati javaslat.
2. A Magyar Köztársaság Kormánya és Románia Kormánya között 1991. május 11-én aláírt megállapodás megerősítéséről szóló országgyűlési javaslat.
3. A félvezető termékek topográfiájának oltalmáról szóló javaslat.
4. A használati minták oltalmáról szóló javaslat.
5. A mérésügyről szóló törvényjavaslat.
6/A és 6/B. A gyermek jogairól szóló 1989. november 30-i egyezmény megerősítéséről és kihirdetéséről, illetve ennek a magyar jogrendszerbe illesztéséről szóló határozati javaslat.
7/A. A Magyar Köztársaság 1990. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat.
7/B. Az Állami Számvevőszék országgyűlési határozati javaslata a költségvetés végrehajtásának ellenőrzéséről, valamint jelentése az 1990. évi végrehajtás ellenőrzéséről.
8. A társadalombiztosítás 1990. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat.
9. A közjegyzőkről szóló törvényjavaslat.
10. Interpellációk.
11. Kérdések.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a rövidítetten ismertetett tárgysorozatra tett, de írásban is előterjesztett javaslatomat. Határozathozatal következik. Köszönöm. Megállapítom, hogy a 6 államtitkári szavazattal az Országgyűlés a tárgysorozati indítványt 261 szavazattal 1 ellenében, 1 tartózkodással elfogadta. Tárgyalási rendünket az előterjesztéshez mellékelt programjavaslat tartalmazza.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit