ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy a törvényjavaslathoz sem a bizottság, sem képviselőtársaim nem nyújtottak be módosító javaslatot, indítványozom, hogy az általános és részletes vitát együttesen folytassuk le.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Megtörténik.) Köszönöm. Megkérem, hogy szóval is szíveskedjenek elősegíteni a Ház határozatképességét. Kérem figyelmüket! Tehát a költségvetéssel, illetve a Számvevőszékkel foglalkozó, ismételten ismertetett tartalmú törvényjavaslat kérdésében kell szavaznunk most arról, hogy az általános és részletes vitát együtt folytathassuk le. Határozathozatal következik. Most kérem valamenynyi jelenlévő szavazatát. (Megtörténik.) Köszönöm. Megállapítom, hogy az Országgyűlés 3 államtitkári szavazattal, 200 szavazattal 1 ellenében a vita együttes lefolytatása mellett foglalt állást.
Tisztelt Országgyűlés! A felszólalások következnek. Kérdezem képviselőtársaimat – minthogy a monitoron és a jegyzőknél sincs jelzés –, ki kíván felszólalni. Kérem, hogy őrizzük meg a Ház határozatképességét. Képviselőtársaim közül senki nem jelentkezett szólásra. A vitát tehát lezárom.
Határozathozatal

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit