HÁGA ANTÓNIA (SZDSZ)

Full text search

HÁGA ANTÓNIA (SZDSZ)
HÁGA ANTÓNIA (SZDSZ) Megpróbálom. Voltaképpen engem még most sem győzött meg a miniszter úr arról, ha egyénenként megkaphatják az önvédelmi csoportok a fegyvert, akkor hogyan lesz az biztos, hogy nem fogják használni járőrözés alkalmával. Aztán még az sem győzött meg engem, miért kell ezeket a fegvereket járőrözés alkalmából maguknál tartani az arra illetékes embereknek, ha a lakossági önvédelmi csoportoknak az a feladatuk, hogy jelezzenek, tehát a bűnmegelőzésben vegyenek részt. Jelző funkciójuk van.
Nagyon örülök, hogy a megyei rendőrfőkapitányságok fogják elbírálni ezeknek a fegyvertartásoknak az engedélyezését. Viszont nem tudom, milyen szakirányítást tud megvalósítani a rendőrség akkor, amikor a saját apparátusában olyan műhibák történnek, hogy mondjuk egy bűnöző hatástalanítása közben lábra célozva mellbe találnak valakit. Tehát ettől én még nem vagyok teljes mértékig megnyugtatva, és tekintve, hogy én valóban fogyatékosnak tartom ezt a rendeletet, ezért… (zaj) …én nem tudom elfogadni, bár gondolom, hogy a kormánypárt jónak tartja, ők akkor biztos elfogadják. Köszönöm. (Közbeszólás az MDF soraiból: Így van. Szórványos taps.)
Határozathozatal

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit