ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Képviselőtársaim! Szíveskedjenek elfoglalni helyüket.
Tisztelt Országgyűlés! Az interpellációk és kérdések elmondásával folytatjuk mai munkánkat. A jegyzői teendők ellátásában, illetve az elnöki munkámban Tóth Sándor és Boros László jegyző képviselőtársak lesznek segítségemre.
Képviselőtársaim! Szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot, hogy az Országgyűlés határozatképességét megállapíthassuk. (Megtörténik.) Sajnos, az Országgyűlés még nem határozatképes. Kérném szépen beszólítani a folyosón lévő képviselőtársainkat.
Képviselőtársaim! Kérem, még egyszer szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. (Megtörténik.) Az Országgyűlés még mindig nem határozatképes, de azért munkánkat megkezdjük. Reméljük, hogy mire szavazásra kerül sor, addigra határozatképes lesz az Országgyűlés.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Horváth László és dr. Szabó Lajos független kisgazdapárti képviselők interpellálni kívánnak a művelődési és közoktatási miniszterhez "Az iskolai testnevelés és diáksport ügyében" címmel. Megkérdezem képviselőtársaimat, melyikük kívánja elmondani az interpellációt? Dr. Horváth László képviselőtársunknak átadom a szót.
Interpelláció: Dr. Horváth László és dr. Szabó Lajos (FKgP) - a művelődési és közoktatási miniszterhez "Az iskolai testnevelés és diáksport ügyében" címmel

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit