ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm szépen. Kérem szépen, emlékezetből idéztem, de én úgy érzem, nem idéztem rosszul. (Derültség.) Képviselő úr most két elemet idézett, hogy a köztársasági elnök úrnak és miniszterelnök úrnak. Az én emlékezetem úgy őrizte meg, hogy egy harmadik elem is volt: csatoljam ezt a megőrzésben lévő jegyzőkönyvhöz. Ez volt a harmadik elem. És hozzátettem azt is, hogy emlékezetem szerint volt ott feltételes jelzés. A feltételességet pontosan már nem tudtam fejből idézni. Ez: a titkosság megtartásával hozzam a képviselők tudomására. Ez volt az a feltételesség, amit a mondott módon őrzött meg az emlékezetem.
A kísérő levél - amelyik utasítást tartalmazott csak az általam idézetteket tartalmazta. Erre emlékeztem, nem volt egyértelmű a szöveg.
Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt ülésünket befejeznénk, ismertetem következő heti ülésünk várható napirendjét.
Folytatjuk - és ha lehetséges, lezárjuk - a kárpótlási törvény általános vitáját. Hasonlóképpen folytatódik, és valószínűleg lezárul az egyes nyugdíjak felülvizsgálatáról, illetőleg egyes nyugdíj-kiegészítéseknek megszüntetéséről szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó országgyűlési határozati javaslat általános vitája. Sor kerül a fővárosi és fővárosi kerületi önkormányzatokról szóló törvényjavaslat részletes vitájára. Ugyancsak sor kerül a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak hatásköréről szóló törvényjavaslat általános vitájának lezárására. Ha az idő lehetővé teszi, elkezdődik a koncesszióról szóló törvényjavaslat vitája, továbbá a polgári törvénykönyv módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája. Valószínűleg dönthet az Országgyűlés a társadalmi szervezetek költségvetési támogatásának elosztásáról is.
Jegyzői bejelentések következnek.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit