VASTAGH PÁL, DR. (MSZP)

Full text search

VASTAGH PÁL, DR. (MSZP)
VASTAGH PÁL, DR. (MSZP) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Először is a Varga képviselő úr által elmondott példához szeretnék némi kommentárt fűzni. Magam is ismerem az esetet, jártam ott, de nem tartom szerencsésnek a példát előhozni akkor, amikor az ügyben még nincs jogerős bírói határozat, nincs jogerősen elbírálva. Kétségtelen, hogy a Parlament és az ország nyilvánossága előtt ebben a szakaszban példaként felhozni nem helyes, mert befolyásolhatja az ügy eldöntését. Ezért nem tartom célszerűnek és nem tartom szerencsésnek.
Ha szót kaptam, szeretném a módosító javaslatomat is összekapcsolni azzal, amit Varga képviselő úr elmondott éppen azért, hogy ebben az ügyben végre legyen egységes rend az országban, azért, hogy valamennyi párt azonos feltételekkel használhasson ingatlanokat, azért terjesztettem be ezt a rövid módosító javaslatot, hogy az ingatlanok hasznosításának módjáról történő kormányzati előterjesztéssel egy időben a Kormány terjesszen elő a pártok elhelyezésének jogszabályi feltételeirőI is törvényjavaslatot. Ebben az esetben egyszer és mindenkorra azonos feltételekkel, normatív alapon, valamennyi párt számára megoldódik ez a sokak által már eléggé bonyolultnak és követhetetlennek minősített helyzet. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit