PASZTERNÁK LÁSZLÓ (MSZP)

Full text search

PASZTERNÁK LÁSZLÓ (MSZP)
PASZTERNÁK LÁSZLÓ (MSZP) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! Gondolom, a miniszterelnök úr helyében Ön válaszol majd a kérdésemre.
Konszolidált pénzügyi viszonyok között is nagy érdeklődést vált ki egy országban, hogyha egy másik ország kormánya segélyben részesíti. Én úgy gondolom, hogy nem véletlenül váltott ki nagy érdeklődést egy jó félévvel ezelőtt a mi országunkban is, amikor az Amerikai Egyesült Államok kormánya a kelet-európai országok között Magyarország számára is kormányhitelt, illetve bocsánatot kérek, kormánysegélyt szavazott meg. Akkor a tömegkommunikációs eszközök 270 millió dollárról beszéltek, és azt is jelezték, hogy ennek a segélynek a nagyobb része Lengyelország számára lett címezve, egy kisebb rész pedig a Magyar Köztársaság számára.
Tisztelettel kérdezem miniszter urat, hogy az említett segély beérkezett-e az országba, ha beérkezett, azt mire használtuk föl, mire használhattuk föl, és kik, milyen módon szólhatnak bele ennek a segélynek a fölhasználásába. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit