FÜZESSY TIBOR, DR. (KDNP):

Full text search

FÜZESSY TIBOR, DR. (KDNP):
FÜZESSY TIBOR, DR. (KDNP): Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Rott Nándor képviselőtársam azt mondta, úgy érzi, minden érv elhangzott, amely ebben a törvényjavaslatban kérdésében elhangozhatott. Én egy lépéssel továbblépve úgy érzem, már minden érv elhangzott – legalábbis a kormánypártok képviselői részéről – a törvényjavaslat mellett.
Továbbmenőleg úgy érzem azt is, hogy a törvényjavaslat ellen is elhangzott minden érv, az ellenzék képviselői nevében azonban nincs jogom így nyilatkozni. Egy lehetőségem még volna, az ellenzék koncepcióival vitába szállni. Ebben a kérdésben azonban Laborczi Géza képviselőtársam véleményével értek egyet, aki úgy gondolja, hogy ez szélmalomharc volna – más kifejezést használt ugyan, de én így érzem – szélmalomharc volna azért, mert az én véleményem az, hogy egy koncepció a törvényhozásunknak a szokásos rendszerében akkor kezd élni, kezd releváns lenni a törvényhozás szempontjából, amikor valamilyen hivatalos formában – javaslat vagy módosítás formájában – megjelenik.
Nem szeretnék abba a helyzetbe kerülni, amibe Gáspár Miklós képviselőtársam, hogy az ellenzék közbeszólásaira újságcikkeket kelljen felmutatnom, ezért én megvárom, amíg hozzám jutnak az ellenzéki képviselők módosító javaslatai, és utána szeretnék azokkal vitába szállni.
Nem teszek javaslatot arra, hogy a vita lezárassék. A magam részéről a további elképzeléseimtől, mondandóimtól elállok, és ennek megfontolását tisztelettel javaslom képviselőtársaim részére is. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit