ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Képviselő úr eredetileg sürgősséggel kérte az indítvány tárgyalását, azonban nem nyújtotta be az 50 támogató aláírást, így erről nem kell döntenünk.
Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság állásfoglalásának megfelelően indítványozom, hogy az önálló képviselői indítványt az Országyűlés tűzze napirendre. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Megállapítom, hogy az Országgyűlés – az államtitkári szavazatokra is figyelemmel – 141 "igen" szavazattal, 53 ellenszavazat és 64 tartózkodás mellett a képviselői indítványt napirendjére tűzte.
Tisztelt Országgyűlés! Dr. Fodor András Attila képviselő úr a 2350-es számon benyújtott indítványának napirendre tűzéséről a mai napon nem kér döntést. Kéri, hogy később foglaljon ebben a kérdésben állást az Országgyűlés.
A Kormány benyújtotta az 1995. évi Budapest-Bécs Világkiállítás magyarországi megrendezésének alapfeltételeiről szóló országgyűlési határozati javaslatát, 2368-as számon. Szünetben fogják kézhez kapni, most lehetne kiosztani, de kérésemre szünet alatt fogják kiosztani önöknek. Akik ma nincsenek jelen, de a holnapi ülésen részt vesznek, azok holnap reggel megkaphatják.
A Kormány sürgős tárgyalását kérte a javaslatnak. Ezért az országgyűlési határozati javaslat napirendre tűzéséről és a sürgősség kérdéséről holnapi ülésnapunkon, annak kezdetén fogunk határozni.
Bejelentem, hogy a benyújtott törvényjavaslatok és az országgyűlési határozati javaslat bizottsági megtárgyalásának rendjéről a bizottsági elnökök holnap reggeli ülését követően, ülésnapunk kezdetén tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést.
Tisztelt Országgyűlés! A képviselők újabb interpellációkat és kérdéseket nyújtottak be. Megkérem dr. Tóth Sándor jegyző urat, ismertesse az interpellációk és kérdések tárgyát. Az interpellációk és kérdések elmondására – tárgyalási rendünknek megfelelően – kedden 14 és 16 óra között kerül sor.
Interpellációk és kérdések tárgyának ismertetése: Tóth Sándor jegyző

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit