TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)

Full text search

TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP)
TORGYÁN JÓZSEF, DR. (FKgP) Köszönöm a szót Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az ügy, amiért én napirend előtti felszólalási lehetőséget kértem, valóban rendkívüli és halasztást nem tűrő, olyannyira, hogy az anyag – ami miatt én itt most felszólalok – egy órával előbb került a kezembe, de lényegében egész délelőtt izzott a telefondrót a parlamenti frakcióhelyiségben, a független Kisgazdapárt Szoboszlai úti központjában, a lakásomon és a barátaimnál; akik nem akarták elhinni, hogy mindaz lehetséges, ami megtörtént akkor, amikor egy új, Hölgyfutár nevű, művészeti magazinnak nevezett folyóiratot tettek közzé, mely folyóirat címlapján az ezeréves magyar államiságot súlyosan meggyalázó grafika jelent meg, melyet én igen tisztelt képviselőtársaimnak kiosztottam, és amellyel kapcsolatban kérem, hogy a televízió kamerája azt mutassa be a az ország közvéleményének. (Zaj és derültség.)
Elnézést, lehet, hogy Eörsi Mátyás képviselő úrnak ez tetszik. Lehet, hogy ő a mi ezeréves államiságunk jelképén nevetgél. (Az elnök csenget.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit