ZIMÁNYI TIBOR, DR. (MDF)

Full text search

ZIMÁNYI TIBOR, DR. (MDF)
ZIMÁNYI TIBOR, DR. (MDF) Összességében köszönöm belügyminiszter úr válaszát, azonban szeretnék arra utalni, hogy arra nézve nem kaptam választ, hogy egy központi szervet láttam volna szükségesnek, mert annyira szerteágazó ez a kérdés, hogy ne kelljen minden egyes esetben magához a belügyminiszter úrhoz fordulni. Ez a javaslatom erre vonatkozott.
Ami pedig az idegen honban, külföldön nyugvó halottainkra vonatkozik, úgy gondolom, az ügy előmozdítása érdekében külön javaslatot fogok tenni magyar és jugoszláv parlamenti bizottság felállítására, figyelembe véve a magyar és jugoszláv tudományos akadémia történelmi tagozatának vagy osztályának a tevékenységét.
Még annyit engedjen meg belügyminiszter úr, hogy – a választ elfogadva – amennyiben egyes, főleg vidéki ismeretlen sírok ügyében konkrét eredményt nem kapunk, akkor 90 nap múlva ismét viszszatérjek erre a kérdésre.
Köszönöm. A választ elfogadom.
Határozathozatal

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit