SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)
SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ) Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt dr. Kis Gyula képviselőtársam! Először is elnézését kérem, hogy Balás István és Pusztai Erzsébet mellett az ön nevéről elfeledkeztem. Ők eddig felszólaltak, őket jegyeztem fel. Valóban, ön is közreműködött ennek a februári titkosságfeloldásnak az elérésében.
Én úgy próbáltam megfogalmazni, hogy ezért én az elismerésemet fejeztem ki, hogy sikerült elérniük, azonban ugyanakkor kénytelen voltam hivatkozni arra, hogy ezt hónapokkal korábban, egy hivatásos kormányapparátusnak réges-régen meg kellett volna tennie. És ez a lényeg.
A másik kérdés: az SZDSZ a kiváltságok fenntartása érdekében soha egyetlen lépést nem tett, ezzel a kérdéssel nem kívánok foglalkozni. Szeretném kiemelni azt, hogy mi, amikor például a képviselői státusunkat elfoglaltuk, nem tartottunk igényt például a Kútvölgyi Kórházra, és még sorolhatnám a további hasonló ilyen kérdést. Mi a kiváltságoknak végig ellenzői voltunk, akár minket érint az, akár másokat. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit