ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Kérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket! (…) Kérem, szíveskedjenek a folyosón lévő képviselőtársainkat beszólítani! (…)
Képviselőtársaim! Jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. (Megtörténik.) Az Országgyűlés nem határozatképes. Kérem, szíveskedjenek beszólítani a folyosón lévő képviselőtársainkat. (…) Újból jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. Most kérem. (Megtörténik: 177 jelenlévő.) Az Országgyűlés még mindig nem határozatképes. (…)
Újból jelenlét-ellenőrzést tartunk. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen" gombot. (Megtörténik: 195 jelenlévő.) Köszönöm szépen. Az Országgyűlés határozatképes, folytatjuk munkánkat.
A napirendünknek megfelelően az interpellációk és kérdések elmondásával folytatjuk munkánkat. Az elnöki teendők ellátásában Balogh Gábor és Glattfelder Béla jegyző képviselőtársaim lesznek segítségemre.
Dr. Gergátz Elemér földművelésügyi miniszter válasza Kádár Péter (SZDSZ) és dr. Pásztor Gyula (FKgP) "Az állattenyésztők ellehetetlenülése" címmel a pénzügyminiszterhez, a földművelésügyi miniszterhez és a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez címzett interpellációjára

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit