PÁL LÁSZLÓ (MSZP)

Full text search

PÁL LÁSZLÓ (MSZP)
PÁL LÁSZLÓ (MSZP) Elnézést kérek, hogy még egyszer szót kérek, de úgy érzem, hogy egy pici ügyrendi probléma adódott, hiszen először a gazdasági bizottság jelentését lett volna célszerű ismertetni és utána nekem nyilatkoznom arról, hogy elfogadom-e a jelentést vagy nem.
Az elmondottak alapján nem változik a véleményem, tehát el fogom fogadni a leírtakat. Ennek ellenére úgy érzem, hogy Katona Kálmán nem egészen precízen adta vissza azokat a megállapításokat, amelyek a bizottsági jegyzőkönyvben szerepelnek, és én összesen két nagyon rövid motívumot mondanék. Nem kívánok vállalatok üzleti ügyeivel foglalkozni.
Az egyik az, hogy: "a kiírás nem preferálta a hazai ipart". Én azt hiszem, hogy a jegyzőkönyvben meg lehet találni: nem is értékelte a hazai ipar eddigi eredményeit, tehát itt nem preferenciát keresünk! Az egy egészen más tulajdonság. Ezenkívül azt hiszem, a bizottságnak abban az állásfoglalásában, hogy figyelemmel kívánja kísérni a tender megvalósulását, nem elsősorban az az érv volt meghatározó, amelyet Katona Kálmán úr elmondott, hanem az az érv, hogy – itt szintén le van írva jelentésünkben – a bizottság nem tudott meggyőződni arról, hogy a megkötött keretszerződések garanciát adnak-e a tenderfelhívásban vállalt és a tenderajánlatunkban vállalt kötelezettség teljesítésére, és ezeknek a folyamatoknak a figyelemmel kísérését tartja szükségesnek a gazdasági bizottság. Egyéb megjegyzések mellett nem kívánok tovább a részletekkel foglalkozni. Köszönöm.
Határozathozatal

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit