SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ)
SZIGETHY ISTVÁN, DR. (SZDSZ) Elnézést, Elnök Úr, bocsássa meg, de a kérdésemre még mindig nem kaptam választ, kezdem ezzel.
A másik, vissza kell utasítanom – megmondom egészen nyíltan – Salamon Lászlónak a mostani felvetését. Az, hogy csak a kormánypárti képviselők dolgoznának, egyszerűen valótlan. Most már közel egy hete napi 16–18 órában dolgozunk, lassan a fizikai tejesítőképességnek a határán, és enyhén szólva, ezt a megjegyzést itt kénytelen vagyok visszautasítani. De arra nem vagyunk képesek, hogy egyidőben itt is dolgozzunk, és egyidőben a bizottságban is dolgozzunk. Itt is feladatunk van, ott is feladatunk van. Ennek kérjük mindenképpen az összhangját.
De ami a leglényegesebb az egészben, itt elhangzott az, hogy a szükség törvényt bont, hát sajnos itt nem a szükség bontott törvényt, hanem a Kormány (közbeszólás az ellenzék padsoraiban: Így van!) akkor, amikor nem terjesztette be időben a jogszabályokat, és lehetetlen helyzet elé állította a Parlamentet. (Közbeszólások az ellenzék padsoraiban: Így van!) Hogy mi ilyen körülmények között is megpróbálunk mindent megtenni a magunk erejéből, azt hiszem, ez teljes egészében érthető, és azt hiszem, itt a képviselőtársaim ezt tudják igazolni.
De azt, hogy csak a kormánypártiak dolgoznának ebben a helyzetben, az egész egyszerűen nem igaz. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit