ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)

Full text search

ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ)
ÁDER JÁNOS, DR. (FIDESZ) Elnök Úr! Először is nem szeretném a tegnapi vitát megismételni… (Közbeszólás az MDF soraiból: Mi sem!) …, ugyanis a mi megítélésünk szerint a részletes vita nem kezdődött még el, tehát nem is folyhat ennek következtében. Ugyanakkor csak szeretném elnök úr emlékezetébe idézni a Házszabályt – az előbb örömmel hallottam, hogy betartjuk a Házszabályt, ezt éppen ön mondta – (Zaj, mozgás.) a Házszabály 43. §-ának (5) bekezdése így szól, a második mondat: "A bizottság előadója… (Zaj.) … a bizottság javaslatának ismertetése során összefoglalóan tájékoztatja az Országgyűlést a javaslatok megvitatásáról." Ezt tegnap néhány bizottság megtette, de a bizottságok egy része nem tette meg. Azt mondta, hogy a mai bizottsági ülések után fog erre visszatérni.
Erre várunk most, ezt szívesen meghallgatnánk. És ezután van egy következő mondat, hogy "A bizottság írásban terjessze az Országgyűlés elé a módosító javaslatát, valamint a képviselői javaslattal kapcsolatos véleményét." Két különböző dologról van szó.
Amiről ön beszél, az az egyik feltétel, ami teljesült, ha teljesült – hiszen még nem volt időnk megnézni –, a másik feltétel, az első mondatban írt feltétel sajnos még nem teljesült, úgyhogy ezt szívesen meghallgatnánk. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit