ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Képviselő Úr! Csak azt tudom közölni önnel, hogy a bizottsági ülés befejezése után a bizottsági ülésen részt vevőknek lehetőséget kell biztosítanunk, hogy ugyanígy, blokkok szerint, hozzászóljanak a részletes vitához.
Nem tudom, kielégítő-e a válaszom. (Zaj.) Illetve aki el kívánja mondani a véleményét, hisz tegnap is szó volt erről, hogy a bizottsági állásfoglalások meghozatala után is mód van a hozzászólások megejtésére.
Szerettem volna Becker Pál indítványtevő képviselő úrtól megkérdezni, mert be kell vallanom, nem pontosan világos számomra, amit megszavazott a Ház, hogy három blokkban tárgyaljuk a költségvetést, ugyanis Becker Pál képviselő úr azt közölte, hogy elsőként tárgyaljuk meg a költségvetés első kötete második részeként említett, a központi költségvetés előirányzataihoz kapcsolódó és azokat megalapozó jogszabály-módosításokat.
De ha megnézzük ennek az első kötetnek a tartalomjegyzékét, hasonló természetűek a harmadik, negyedik résznek a tételei is.
Tehát, hogy arra is vonatkozik, mert a képviselő úr tételesen csak a második részre hivatkozott. Tehát ennek az első kötetnek csak a második részére. Úgy, amiként én félreértettem, más is félreérthette. Tehát kérdezem, és megkérdezem majd az alkotmányügyi bizottság képviselőjét vagy előadóját, hogy egyértelmű legyen, hogy a most vitatott első blokk az állami költségvetés első kötete második, harmadik, negyedik részében érintett témákat öleli fel. Tehát, hogy nehogy félreértés legyen, mert Becker úr csak a második részt említette.
Fodor Tamás következik, a kisebbségi vélemény előadója a kulturális bizottságból.
Felszólaló: Fodor Tamás, a kulturális, oktatási, tudományos, sport-, televízió és sajtóbizottság kisebbségi véleményének előadója

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit