HORVÁTH LAJOS (MDF)

Full text search

HORVÁTH LAJOS (MDF)
HORVÁTH LAJOS (MDF) Személyes megtámadtatás címén: Most már nem mint bizottsági előadó, valóban ezt a hibát elkövettem. Azt, amit Hack Péter elmondott, tudomásul veszem és nagyon köszönöm. Azonban azt meg kívánom jegyezni, hogy sajnos nincs arra időm, hogy a tv elnökének a levelét olvassam, nekem a számvevőszéki jelentés erről a témáról valamivel hitelesebbnek tűnik, ez nekem elég. És a reagálásomat pedig: csupán említettem Soós Károly Attilát, nem úgy, mint hozzá nem értő embert, és nem úgy, mint akit meg szerettem volna támadni, arról nem tehetek, hogy most ő nincs bent, most kaptam szót.
Jelezni kívántam, hogy az a pénzösszeg, amit a módosító indítványával el kíván terelni a honvédségi lakásépítésről, ő azt írja indoklásnak, hogy az új előirányzat ugyanakkor lehetővé teszi a már megkezdett építkezések befejezését, ez egyszerűen tételesen nem igaz. 15 millió forint van megkezdett építkezésre eltéve, és az a 250, amit elvesznek, az nem ilyen pénz, tehát nem tudja elterelni. Nem igaz az indoklása, ezt jeleztem nagyon sajnálkozva, egyébként nem kívántam megtámadni Soós Károlyt és elnézést kérek. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit