TÖRÖK FERENC, DR. (SZDSZ)

Full text search

TÖRÖK FERENC, DR. (SZDSZ)
TÖRÖK FERENC, DR. (SZDSZ) Köszönöm a szót, Elnök Úr. Elnök Úr! Én megmondom őszintén, nem értem az egészet. Tegnap az elnök úr tett egy javaslatot egy konszenzusra, hogy a részletes vita folyik, a bizottságok meg tárgyalnak. A részletes vita folyhat, nem kell ezt szétválasztani semmilyen vonatkozásban, ez egy értelmetlen dolog, a részletes vita folyik. (Zaj, közbeszólások.) A költségvetési bizottság nem tárgyalt meg még egyes alapvető javaslatokat sem. A FIDESZ is, a szabaddemokraták is azt kérték, és ebben a Ház egyetértett teljes egészében tegnap, hogy a részletes vitát nem zárjuk le addig se részben, se egészben, amíg a költségvetési bizottság meg nem tárgyalta az összes javaslatot. Jelenleg körülbelül 150 javaslat van még hátra.
Tehát nem értem azt, és egyszerűen nem is értem ezt az ügyrendi javaslatot, hogy mit bontunk három részre, amikor itt konszenzus volt a Házban: folyhat a részletes vita, a költségvetési bizottság, gondolom, ülésezni fog, letárgyaljuk a javaslatokat, és utána, ahogy megállapodtunk ebben itt mindnyájan, a FIDESZ is elmondja a hozzászólásait, a szabaddemokraták is elmondják a hozzászólásaikat.
Én szeretném, hogyha ilyen értelemben folyna továbbra is ez a dolog, és nem újabb, újabb – nem is értem az egész problémát. Én nagyon kérem Becker Pált, hogy ezt vonja vissza, és tartsuk magunkat ahhoz, amiben tegnap megállapodtunk. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit