ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ)

Full text search

ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ)
ORBÁN VIKTOR, DR. (FIDESZ) Elnök Úr! Tisztelt Ház, Hölgyeim és Uraim! Kedves Képviselőtársaim! Két dologról lenne érdemes beszélni, de csak az egyikről fogok, a másikat csak megemlítem. A négy – most a megemlítés következik – csatlakozó módosító indítványt mi adtuk be (Kutrucz Katalin: Tévedsz, az másik négy!) , ennek az oka az… Lehetséges, hogy más is adott be, mi beadtuk az utolsó négy darabot is, ami van, folyamatosan adtuk be egyfolytában a részletes vita időszaka alatt. Mi a magunk részéről befejeztük, nincs több módosító indítványunk. Ez egy megjegyzés a mi részünkről.
A második dolog, amit szeretnék mondani, az az, hogy megítélésem szerint most még vannak házszabályi akadályai a vita lezárásának. Ettől persze még a Ház szavazhat, mert ügyrendi kérdésről nincs vita, csak szeretném jelezni, hogy szerintem ennek van házszabályi akadálya.
A harmadik dolog, amit szeretnék mondani, hogy a mi frakciónk a dolgot úgy értékeli, ha most a részletes vitát lezárjuk, hogy a még hátralévő, a költségvetés lényegi részéhez kapcsolódó hozzászólások, hiszen most jönnek még a rovatok, a fejezetek, most kell igazából érvelni amellett, hogy melyik pénzt hova óhajtjuk helyezni, a mi hozzászólásaink is javarészt erről a kérdésről fognak szólni, ezért úgy gondolom, az az indítvány, amely arról szól, hogy most zárjuk le a részletes vitát, az nem más, mint az ellenzék hozzászólási lehetőségétől való megfosztása. (Derültség, taps, Józsa Fábián: Bravó! Az elnök csenget.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit