ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És a tisztelt Országgyűlés? Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 75 "igen" szavazattal, 210 ellenszavazattal 19 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Ezért kérdezem, elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti VIII. fejezet 25. cím 1) alcímének az üdülőhelyi feladatokra vonatkozó részét? Szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 230 "igen" szavazattal, 71 ellenszavazattal 8 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
Visszatérünk az I. kötethez. Annak 14. pontja szerint Rózsa Edit képviselőasszony és a 16. pontban, valamint a II. kötet 97. pontjában Fekete Gyula úr a törvényjavaslat 5. § (1) bekezdés e) pontjára vonatkozóan az időskorú és fiatalkorú népességre nézve árnyaltabb, de alternatív rendelkezést javasol. Felhívom figyelmüket, hogy Rózsa Edit javaslatának elfogadása nem érinti az összegekre tett javaslatok valamelyikének elfogadását, míg Fekete Gyula úr javaslatának elfogadása ezt a kérdést is eldönti. Ezért először Fekete Gyula úr javaslatáról szavazunk a jelentés 16. pontja és a II. kötet 97. pontja szerint. A költségvetési bizottság a javaslatot támogatja, az önkormányzati és a szociális bizottság nem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit