GAÁL GYULA (SZDSZ)

Full text search

GAÁL GYULA (SZDSZ)
GAÁL GYULA (SZDSZ) Elnök Úr! Hölgyeim és Uraim! Bár nem rendkívüli, de mégis nagy jelentőségű ügyben szeretnék szólni önökhöz. (Közbeszólások: Hangosabban! Nem halljuk!)
Elnök Úr! Hölgyeim és Uraim! Bár nem rendkívüli, de mégis nagy jelentőségű ügyben szeretnék szólni önökhöz. Nem rendkívüli, hiszen lényegében arról van szó, hogy a szabaddemokraták bázisa tovább növekedett, nagy jelentőségű viszont azért, mert azt szeretném önökkel tudatni, hogy képviselőtársunk, dr. Szabó Erika a múlt héten egy 3 kiló 20 dekás egészséges leánygyermeknek adott életet. (Nagy taps.) Ezért gondolom, hogy egy képviselőtársunk mulasztásának igazolását már meg is adtam ezzel. Ezzel mindenképpen tanúbizonyságát tettük annak, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége nemcsak beszélni kíván a magyar nemzet jövőjéről, sorskérdéseiről, hanem tudjuk, merjük és tesszük is. Köszönöm. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit