ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Országgyűlés! Dr. Pap János a Fiatal Demokraták Szövetségének képviselője, és dr. Kovács Pál a Magyar Szocialista Párt képviselője 1992. november 27-én elhangzott, "Mérgeznek-e bennünket, avagy a kálium tartalmú étkezési só és a káliumtartalmú műtrágyák használata" címmel a földművelésügyi és a népjóléti miniszterhez intézett interpellációjára dr. Gergátz Elemér földművelésügyi miniszter írásban válaszolt. A választ 8253-as számon, a hétvégi futárpostában kapták kézhez képviselőtársaim. Megkérdezem dr. Gergátz Elemér földművelésügyi miniszter urat, kívánja-e válaszát szóban kiegészíteni. (Igen.) Tessék, átadom a szót.
(15.00)
Dr. Pap János (FIDESZ) és dr. Kovács Pál (MSZP) képviselők a népjóléti miniszterhez, a földművelésügyi miniszterhez, valamint a környezetvédelmi és területfejlesztési miniszterhez intézett "Mérgeznek-e bennünket, avagy a káliumtartalmú étkezési só és a káliumtartalmú műtrágyák használata" címmel benyújtott interpellációjára adott földművelésügyi miniszter úásbeli válasza

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit