KUNCZE GÁBOR (SZDSZ)

Full text search

KUNCZE GÁBOR (SZDSZ)
KUNCZE GÁBOR (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Röviden szeretnék csak szólni. Azt kívánom bejelenteni, hogy Horváth Aladár képviselőtársunk módosító indítványai mögött nem áll a Szabad Demokraták Szövetségének parlamenti frakciója.
Ennek okai a következők.
Nem jelölt meg forrást, amikor a módosító indítványait megtette. A frakciónk pedig módosító indítványait úgy igyekezett megfogalmazni – gondolom, a pénzügyminiszter úr örömére –, hogy egyúttal a forrásokat is megjelölte.
Másrészt mi ugyan fontosnak tartjuk a kisebbségek támogatását, ugyanakkor viszont ezt nem paternalista módon képzeljük el, hanem az egyenlő elbírálás elve alapján, és a jövőben is így kívánjuk csinálni.
Végül harmadszor: a gazdaság és a költségvetés jelenlegi helyzetében indokolatlannak és túlzott mértékűeknek tartjuk ezeket a módosításokat.
Természetesen Horváth Aladárnak joga és lehetősége, hogy képviselőként módosító indítványokat nyújtson be. Mint azonban az imént ezt közöltem, frakciónk nem áll ezek mögött a módosító indítványok mögött.
Köszönöm a figyelmet. (Szórványos taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit