ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Kérdezem önöket, kíván-e valaki még felszólalni az általános vitában. (Nem.) Felszólalásra senki nem jelentkezik, így az általános vitát lezárom.
Indítványozom a tisztelt Országgyűlésnek, hogy az országgyűlési határozati javaslatot bocsássa részletes vitára. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javaslattal? Most kérem szavazni. (Szavazás. – 170 igen, 0 nem, 1 tartózkodás.)
Kérném szépen bekapcsolni Becker Pál képviselő úr gépét, jelezte, hogy nem működik a gépe. Kérem önöket, mindenki foglalja el a helyét, meg kell ismételni a határozathozatalt. Kicsit várunk, kérem, foglalják el a helyüket. (Rövid szünet.)
Tehát most szíveskedjenek szavazni. (Szavazás. – 166 igen, 0 nem, 3 tartózkodás.)
Kérem, újból meg kell ismételni. Kérem önöket, nagyobb figyelmet fordítsanak arra, hogy időben nyomják meg a gombot, jó néhányan bejöttek a terembe és kevesebben szavaztak, mint az előző kísérletnél. Tehát várjuk meg, amíg mindenki helyet foglal.
Tehát kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a határozati javaslat részletes vitára bocsátásával. Most szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés 192 "igen" szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a határozati javaslatot részletes vitára bocsátotta. Kérem őrizzék meg a határozatképességet, mert feltehetően hamarosan újból határoznunk kell.
Határozathozatal
Kérdezem, a részletes vitában kíván-e valaki felszólalni. (Nem.) Senki nem jelentkezik. Így a részletes vitát lezárom, határozathozatal következik.
(16.40)
Kérdezem miniszter urat, kíván-e reflektálni a vitában elhangzottakra.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit