KATONA KÁLMÁN (MDF)

Full text search

KATONA KÁLMÁN (MDF)
KATONA KÁLMÁN (MDF) Tisztelt Képviselőtársaim! Két dologra szeretném felhívni a figyelmet. Az egyik az, hogy ez az egyeztetés egy olyan feles törvény esetén történt meg, amely nem kényszerített minket, kormánypártokat arra, hogy egyeztessünk, kizárólag szakmai és gazdasági szempontok vezéreltek, és az eredmény ezt egyértelműen alá is támasztja.
(12.40)
Ezt szeretném azért nyomatékosítani.
A másik: a konszenzus és a kompromisszum között van egy – azt hiszem, szűk – mezsgye. Az az egyezség, amely csak közel 90%-ban úgy született, hogy egyhangúlag egyetértettünk és néhány pontban kétharmados többséggel határoztunk, azt hiszem, véleményem szerint konszenzusnak nevezhető.
Végezetül – kizárólag a sajtó számára – szeretném elmondani, hogy Pál úr információi szerencsére pontatlanok úgy a BHG, mint a MATÁV-privatizáció privatizációja vonatkozásában, tehát a számokat kérem nem készpénznek venni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit