TARDOS MÁRTON, az SZDSZ frakcióvezetője:

Full text search

TARDOS MÁRTON, az SZDSZ frakcióvezetője:
TARDOS MÁRTON, az SZDSZ frakcióvezetője: Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az országnak – mindnyájan tudjuk – nyugodt légkörre van szüksége, és fontos kérdéseket együttesen itt, a Parlamentben meg kell hogy oldjunk, amelyek nem könnyűek, és sok izgalmat, minden család reagálását váltják ki. Ha ilyen körülmények között minden egyes ülésen azzal kezdjük az együttes munkát, hogy politikai izgalmat kiváltó lépéseket teszünk, nem az alkotmányos és törvényes úton keressük a konszenzust, akkor az ország életét zavarjuk.
Kérem a képviselőtársaimat, hogy újságok pontatlan és esetleg már vissza is vont információit ne vessék föl, mint tegnap ezt Salamon képviselőtársam tette. Ne tegyünk olyan megnyilvánulásokat, amelyek megnehezítik az együttes munkát. A fő kérdésekkel foglalkozzunk, azért vagyunk itt, és ezekben alkotmányos keretek között döntsünk. Az, hogy az alkotmányt és a törvényeket különböző módon értelmezik különböző pártok, ez a normális élet velejárója. Ennek alkotmányos megoldási útjai vannak csak. Ha demokráciát építünk, akkor ezeket az utakat járhatjuk együtt, más, kerülő utak nem járhatók.
Köszönöm a figyelmet. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit