ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Mádai Péter képviselőtársunk nem fogadta el a miniszteri választ. Kérdezem ezért az Országgyűlést, elfogadja-e a belügyminiszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.) Kimondom a határozatot… (A tábláról eltűnik a jelzés.) Kérném újból a táblára a jelzést!
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 140 "igen" szavazattal 65 ellenében 10 tartózkodás mellett a belügyminiszteri választ elfogadta.
Dr. Futaki Géza, dr. Pelcsinszki Boleszláv és dr. Török Ferenc, a Szabad Demokraták Szövetségének képviselői interpellációt nyújtottak be dr. Kádár Bélához, a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez "Ki keseríti az állattartók életét, azaz miért sorvad a mezőgazdaság?" címmel.
Megkérdezem képviselőtársaimat, ki kívánja elmondani. Igen. Dr. Futaki Géza képviselőtársamnak átadom a szót.
Interpelláció: Dr. Futaki Géza, dr. Pelcsinszki Boleszláv és dr. Török Ferenc (SZDSZ) - a nemzetközi gazdasági kapcsolatok miniszteréhez – "Ki keseríti az állattartók életét, azaz miért sorvad a mezőgazdaság?" címmel

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit