ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm államtitkár úr válaszát. Képviselőtársaim, most létszámellenőrzést tartunk, hogy megvan-e az Országgyűlés határozatképessége. Most kérem szíveskedjenek megnyomni az "igen"-gombot. (Megtörténik. – A jelenlévők száma: 175.)
Az Országgyűlés még nem határozatképes, ezért… (Bejczy Sándor: Nem működik a gépem, kérem bekapcsolni. – Sipos Imre: Az én gépem sem működik.) Bejczy Sándor és Sipos Imre gépét kérném bekapcsolni. (Dr. Szabó Iván: Az én gépemet is kérném bekapcsolni, ha lehet.) Szabó Iván miniszter úr gépét is kérném bekapcsolni.
Még egy kérdést elmondunk. (Nagy zaj. – Felkiáltások: Ne! Ne! – Bánffy György: Biztos megvagyunk, tessék még egyszer elrendelni a létszámellenőrzést!)
Megpróbáljuk még egyszer a létszámellenőrzést, hátha már összejöttek annyian. Kérem, szíveskedjenek megnyomni az "igen"-gombot. (Megtörténik. – A gép által jelzett létszám: 189.) Akinek nem működik a szavazógépe, kézfeltartással jelezze jelenlétét. (Megtörténik.) Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit