CSÉPE BÉLA (KDNP)

Full text search

CSÉPE BÉLA (KDNP)
CSÉPE BÉLA (KDNP) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Úgy vélem, hogy a javaslatot készítő bizottság elnökeként kell szólnom a tisztelt Házhoz.
Én úgy vélem, hogy szomorú pillanata van a magyar Országgyűlés történetének. (Tirts Tamás: Így van! Így van!) Az általam vezetett bizottság, az Országgyűlés határozatának megfelelően beterjesztette javaslatát a társadalmi szervezetek 1992. évi támogatására. Az ellenzék megkérdőjelezve a képviselők jogát módosító indítványok benyújtására, teljesen legális, demokratikus eljárásban létrejött egyes szavazási eredmények miatt jelenléte ellenére sem vesz részt a szavazásban úgy, amint a múltkor is bejelentette. (Tirts Tamás: Először a kisgazdák mentek ki!) Ezzel az obstrukciós magatartással ismételten meghiúsította azt, hogy a társadalmi szervezetek a sokszor létkérdésüket jelentő támogatáshoz hozzájussanak. (Folyamatos zaj.)
Én sok levelet kaptam ebben az ügyben. (Közbeszólások balról: Mi is!) Tudom, hogy nem szokás a Ház előtt levelet felolvasni, nem is akarom. Ebből idézni szeretnék csak, amennyiben elnök úr megengedi. (Nagy zaj.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit