ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Tisztelt Országgyűlés! Jó napot kívánok minden képviselőtársunknak és kedves vendégeinknek.
Tavaszi ülésszakunk 14. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében dr. Szabó Lajos és Trombitás Zoltán jegyző urak lesznek segítségemre… (Közbeszólások.) …, helyesbítem, Trombitás Zoltán helyett Boros László.
A mai ülésünkről 22 képviselőtársunk jelezte előre távolmaradását. Kérem, hogy amennyiben az előzetesen távolmaradásukat jelző képviselők valamelyike jelen van, jelentkezzen, hogy gépét bekapcsolhassák. Halda Alíz képviselő úr itt van… (Derültség.) …, kérem bekapcsolni a gépét…, képviselő asszony, bocsánat… (Derültség.)
A képviselők száma jelenleg 384, így a határozatképességhez 193 képviselő jelenléte szükséges. Horváth Lajos demokrata fórumos képviselő úr is jelentkezett, hogy előzetes bejelentése ellenére jelen van.
Létszámellenőrzést tartunk. Kérem, nyomják meg az "igen" gombot – most! (Megtörténik. Jelen van 223 fő, 58%; az ülés határozatképes.)
Megállapítom tehát, hogy az ülésteremben 223 képviselő tartózkodik, így az ülés határozatképes; továbbá jelen van 4 államtitkár, kérem őket is számításba venni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit